MALATYA / BATTALGAZİ - Atatürk Kız Anadolu Lisesi

Atatürk Kız Anadolu Lisesi

Zafer Mh. Yunus Emre Cad. PK 44300 Battalgazi / Malatya
Vizyon
Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir "model okul" olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş, demokratik, yenilikçi, saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek; eğitim ve öğretim programını bireysel farklılıklar ve çevre faktörlerini de göz önünde tutup sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerin gelişmesine ortam hazırlamak, irdeleyen, sorgulayan topluma karşı sorumlu bir insan yetiştirmek için çalışmak temel işlevimizdir.
Bağlantı :Diğer
Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün öğretim yapmaktadır.
Okulumuzda öğretime sabah 08.00´de başlayıp, 15.00´de bitmektedir.
Okulumuz doğalgazlı merkezi sistemle ısınmaktadır.
0 - Okulumuzun lojmanı bulunmamaktadır.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım şehir merkezine hareket eden tüm otobüs ve minibüslerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Malatya´nın en güzide caddelerinden biri olan Yunus Emre Caddesi (Nam-ı diğer Kanalboyu Caddesi) üzerinde bulunmaktadır.